Ανακοινώσεις

 
 
Φωτογραφία Διαχειριστής Χρήστης
Ακαδημία Πολιτών Έβρου - Ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο πρώτος κύκλος
από Διαχειριστής Χρήστης - Monday, 6 June 2016, 10:13 AM
 

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο πρώτος κύκλος διαλέξεων της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ με δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας, τη Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016, και στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην Αλεξανδρούπολη, την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ είναι αποτέλεσμα  συνεργασίας, που υλοποιήθηκε μετά την αποδοχή της σχετικής πρότασης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, το Σεπτέμβριο του 2015, από τον Κοσμήτορα των Σχολών Επιστημών Υγείας Πλουμή Πασαδάκη και τον τότε Κοσμήτορα Επιστημών Αγωγής Γεώργιο Παπαγεωργίου, που έχουν έδρα την Αλεξανδρούπολη, και τον Κοσμήτορα Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας Σπυρίδωνα Κουτρούμπα, με έδρα την Ορεστιάδα. Από τον Μάρτιο του 2016, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολη Ιωάννη Ζαμπούκη και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας Χρήστο Καπετανίδη προστέθηκε ο κύκλος των «ΘΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ».

Κατά το διάστημα Οκτωβρίου 2015 – Απριλίου 2016, 60 καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης παραχώρησαν εθελοντικά διαλέξεις σε 270 εγγεγραμμένους πολίτες, σε τρεις θεματικούς κύκλους, σε δύο πόλεις, με το ανάλογο περιεχόμενο, «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», «ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» και «ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Δείτε το πρόγραμμα και τις διαλέξεις του πρώτου κύκλου:

  • Η ιατρική στη σύγχρονη κοινωνία
  • Αγωγή των πολιτών 
  • Φύση και άνθρωπος

Περισσότερα: http://www.peevrou.eu/index.php/menu-enimerosi/menu-deltiatypou/5468-2016-05-27-07-27-35